Duurzaam en veilig
Geschikt voor cleanroom
Onderhoudsvriendelijk
industriele-vloer

Home | Epoxybekledingen plaatsen

Epoxybekledingen plaatsen

voor de farmaceutische industrie

Bent u op zoek naar een specialist om epoxybekledingen te laten plaatsen? Bij Sempol Products in Aartselaar zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren bij apothekers, in magazijnen en labo’s en andere bedrijven. Wij plaatsen onze vloeren en epoxybekledingen in heel België met veel zorg en aandacht voor een uitstekende afwerking.

Onze projecten

De voordelen van epoxybekledingen plaatsen

Epoxybekledingen laten plaatsen heeft heel wat voordelen. Ze zijn ideaal voor op de werkvloer omdat ze erg veilig zijn. Er is geen gevaar om uit te glijden en ze zijn volledig naadloos. Ze zijn ook volledig waterdicht, slijtvast en brandveilig. Er zijn geen randjes of kantjes waar stof of vuil achter blijft hangen én ze zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt epoxybekledingen ook ontzettend hygiënisch.

industriele-vloer

Vraag de offerte voor uw nieuwe vloer aan

Bent u klaar om in uw bedrijf, apotheek of labo epoxybekledingen te plaatsen? Contacteer ons dan voor een offerte. Wie zijn bereikbaar op het nummer +323 877 13 34. U kunt ons ook e-mailen via info@sempol-products.be. Als u nog vragen heeft, horen we dit graag. Wij plaatsen slijtvaste industriële antislipvloeren met veel oog voor detail. Het plaatsen van duurzame vloeren waar u jarenlang mee verder kunt, is onze specialiteit.

Vraag hier uw offerte aan

Vloer & muurbekledingen

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid