Duurzaam en veilig
Geschikt voor cleanroom
Onderhoudsvriendelijk
industriele-vloer

Home | Elektrostatische vloerbekledingen plaatsen

De oplossing voor elektrostatische vloerbekledingen laten plaatsen

voor de farmaceutische industrie

Heeft u in uw bedrijf nood aan vloeren die elektrostatische interferentie vermijden en wilt u graag vloerbekledingen laten plaatsen die dit doen? Dan zit u goed bij ons. Wij bij Sempol Products in Aartselaar zijn gespecialiseerd in epoxyvloeren. Met een antistatische coating voeren zij statische elektriciteit af. Daardoor zijn ze de beste keuze als u statische elektrostatische interferentie wilt vermijden.

Onze projecten

Uw elektrostatische vloer ontladen via vloerbekledingen die wij plaatsen

U krijgt geen elektrostatische interferentie met uw precisietoestellen dankzij de vloerbekledingen die we in uw bedrijf plaatsen. Daarom lenen onze vloeren zich perfect om te plaatsen in een cleanroom. Ook in de farmaceutische industrie plaatsen wij veel vloerbekledingen. Elektrostatische ontlading is niet het enige voordeel van de vloerbekledingen die wij plaatsen.

Onze naadloze industrievloeren zijn namelijk ook ontzettend veilig: de stof die gebruikt wordt, werkt brandvertragend, is waterdicht en door de stroeve toplaag is er geen slipgevaar. Bovendien is de vloer naadloos en dus onderhoudsvriendelijk.

industriele-vloer

Laat ons uw nieuwe vloeren plaatsen

Om vloerbekledingen te laten plaatsen, die elektrostatische interferentie vermijden, neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte. Als u tevreden bent over onze offerte, gaan we voor u aan de slag om uw epoxybekledingen te plaatsen. Contacteer ons via info@sempol-products.be of bel ons op +323 877 13 34.

Vraag hier uw offerte aan

Vloer & muurbekledingen

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid