Duurzaam en veilig
Geschikt voor cleanroom
Onderhoudsvriendelijk
industriele-vloer

Home | Naadloze industrievloeren plaatsen

Naadloze industrievloeren laten plaatsen

voor de farmaceutische industrie

Wilt u graag naadloze industrievloeren plaatsen bij u op het werk? Wij bij Sempol Products in Aartselaar zijn professionals met veel ervaring in het plaatsen epoxyvloerbekleding. Dit doen we bij bedrijven en in de farmaceutische industrie, zoals bij apothekers, in magazijnen en in labo’s. We plaatsen onze naadloze industrievloeren met veel zorg en oog voor een kwalitatieve afwerking. Hieronder leest u meer over de voordelen die zo’n vloerbekleding biedt.

Onze projecten

De voordelen van de naadloze industrievloeren die wij plaatsen

Als u ervoor kiest om door ons naadloze industrievloeren te laten plaatsen in uw bedrijf, is dat een keuze voor de toekomst. Onze epoxybekleding is namelijk ontzettend duurzaam. Onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en waterdicht. Die voordelen zorgen ervoor dat we vaak onze vloerbekleding in de farmaceutische industrie plaatsen. Ten slotte zijn onze vloeren ontzettend veilig om te gebruiken als werkvloer.

Er is geen slipgevaar en er zijn geen randjes of voegen waarachter iets kan blijven hangen. Het zijn, met andere woorden, de ideale vloeren voor bedrijven.

industriele-vloer

Laat ons uw offerte opstellen

Laat onze naadloze industrievloeren bij u in uw bedrijf plaatsen. Ook in uw labo plaatsen we vloerbekleding. Wij zorgen voor een ideale werkvloer voor uw werknemers. Contacteer ons voor meer info via info@sempol-products.be. Daar kunt u ook terecht als u een offerte wilt aanvragen. Of bel ons op +323 877 13 34 als u nog vragen heeft. We kijken er naar uit om van u te horen.

Vraag hier uw offerte aan

Vloer & muurbekledingen

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid