Duurzaam en veilig
Geschikt voor cleanroom
Onderhoudsvriendelijk
industriele-vloer

Home | Slijtvaste industriële antislipvloeren plaatsen

Slijtvaste industriële antislipvloeren plaatsen

voor de farmaceutische industrie

Als u graag slijtvaste industriële antislipvloeren laat plaatsen in uw bedrijf, zit u bij ons op de goede plek. Wij bij Sempol Products in Aartselaar hebben heel wat ervaring in het plaatsen van epoxyvloeren, in heel België. Onze epoxyvloeren zijn ideaal als werkvloer. Wij bieden de perfecte oplossing voor alle bedrijven die op zoek zijn naar professionals om slijtvaste industriële antislipvloeren te plaatsen.

Onze projecten

De voordelen van onze slijtvaste industriële antislipvloeren

Bedrijven laten onze slijtvaste industriële antislipvloeren plaatsen omdat ze zo ontzettend veelzijdig zijn. Ze zijn naadloos, brandveilig en gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn dé geschikte vloerbekleding voor een cleanroom. U kunt ze gebruiken als vloer voor uw magazijn .

Ze zullen ook perfect dienst doen als u ze laat plaatsen in uw labo. Door de hygiënische eigenschappen is de farmaceutische industrie vaak vragende partij bij ons.

industriele-vloer

Contacteer ons voor meer info of een offerte

De slijtvaste industriële antislipvloeren van epoxy die wij bij u plaatsen, zijn de ideale ondergrond om werk op te verrichten. Wilt u liever PVC-vloerbekleding plaatsen? Ook dat plaatsen we met veel plezier en expertise. Vraag nu uw offerte bij ons aan. Als u nog vragen heeft, mag u ons steeds bellen op +323 877 13 34. Of stuur ons een e-mail via info@sempol-products.be, dan antwoorden we snel.

Vraag hier uw offerte aan

Vloer & muurbekledingen

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid