Duurzaam en veilig
Geschikt voor cleanroom
Onderhoudsvriendelijk
industriele-vloer

Home | Vloerbekleding voor cleanroom

Vloerbekleding voor een cleanroom

voor de farmaceutische industrie

Bent u op zoek naar de ideale vloerbekleding voor een cleanroom in uw bedrijf en een specialist om die vloerbekleding te plaatsen? Dan zit u goed bij Sempol Products uit Aartselaar. Wij zijn professionals in het plaatsen van epoxybekledingen in labo’s en bij apothekers en bedrijven. Onze vloeren zijn dé ideale vloerbekleding voor uw cleanroom. U leest hieronder waarom.

Onze projecten

De voordelen van onze vloerbekleding voor uw cleanroom

Voor de vloerbekleding van uw cleanroom gebruiken wij epoxy. Dit zorgt voor een naadloze vloer, die gemakkelijk is in onderhoud. Er blijft geen vuil hangen op de vloer, er is geen gevaar voor uitglijden en de vloeren zijn brandveilig. Bovendien voorkomt onze vloerbekleding elektrostatische ontlading.

Zo is er geen interferentie met apparatuur. Onze vloeren zijn hierdoor ideaal als bekleding in de farmaceutische industrie.

industriele-vloer

Vraag uw offerte aan bij ons

Wij plaatsen de vloerbekleding voor uw cleanroom met veel zorg. We zorgen ervoor dat de vloer aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Vraag dus nu uw offerte aan, dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. Zit u nog met vragen? U bent vrij ze te stellen via info@sempol-products.be. Of bel ons op het nummer +323 877 13 34. Vanuit Aartselaar plaatsen wij kwaliteitsvolle vloerbekleding in heel België. We kijken er naar uit om van u te horen.

Vraag hier uw offerte aan

Vloer & muurbekledingen

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid