Duurzaam en veilig
Geschikt voor cleanroom
Onderhoudsvriendelijk
industriele-vloer

Home | Vloerbekleding productiezones plaatsen

Vloerbekleding in productiezones plaatsen

voor de farmaceutische industrie

Wilt u een nieuwe vloerbekleding in de productiezones van uw bedrijf laten plaatsen? Bij Sempol Products in Aartselaar zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van kunstvloeren. Dit doen we in bedrijven, magazijnen, labo’s, en ook productiezones. Onze vloerbekleding in uw productiezones laten plaatsen, heeft tal van voordelen waar we hieronder over uitweiden.

Onze projecten

De voordelen van de vloerbekleding voor productiezones die wij plaatsen

Onze vloeren van epoxy zijn ideaal om als vloerbekleding in productiezones te plaatsen. Ze zijn enorm slijtvast en gaan dus jaren mee, zelfs als ze blootgesteld worden aan voortdurende wrijving en slijtage. Denk aan de verplaatsing van zware toestellen, stoffen die gemorst kunnen worden en ga zo maar door. Wanneer we onze epoxybekledingen plaatsen, zorgen we er bovendien voor dat de vloer volledig naadloos is.

Zo hoopt er nergens vuil op en is de vloer eenvoudig te kuisen. Ten slotte zijn onze industriële vloeren antislip én brandveilig. Onze epoxy is dus ideaal om als vloerbekleding in de productiezones van uw bedrijf te plaatsen.

industriele-vloer

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vloerbekleding in de farmaceutische industrie en in productiezones. We doen dit steeds zorgvuldig en met een hoge afwerkingsgraad. Wilt u graag meer weten? Bent u klaar om uw offerte aan te vragen? Contacteer ons via info@sempol-products.be. Of bel ons op het nummer +323 877 13 34. We kijken er naar uit om de vloerbekleding in uw productiezones te plaatsen.

Vraag hier uw offerte aan

Vloer & muurbekledingen

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid