Duurzaam en veilig
Geschikt voor cleanroom
Onderhoudsvriendelijk
industriele-vloer

Home | Magazijn vloerbekleding plaatsen

In uw magazijn vloerbekleding plaatsen

voor de farmaceutische industrie

Wilt u graag in uw magazijn de ideale vloerbekleding laten plaatsen? Dan heten we u graag van harte welkom bij Sempol Products in Aartselaar. Wij zijn professionals die epoxyvloeren plaatsen bij bedrijven, in labo’s, apothekers, in de farmaceutische sector en in magazijnen. Dit doen we met veel zorg en aandacht voor een kwalitatieve afwerking, zodat uw werkplaats een goede basis heeft.

Onze projecten

Uw magazijn en de vloerbekleding die we er plaatsen

Onze slijtvaste industriële antislipvloeren plaatsen we met veel zorg. We zorgen ervoor dat uw magazijn de perfecte werkvloer heeft voor uw werknemers. Onze vloeren bieden heel wat voordelen: ze zijn waterdicht en onderhoudsvriendelijk. Verder zijn ze ontzettend duurzaam en veilig. In uw magazijn zal de vloerbekleding die wij plaatsen de veiligheid verhogen.

Onze vloeren worden door de voordelen die ze bieden vaak gebruikt in de farmaceutische industrie. Ze zijn ook gewild als vloerbedekking in productiezones.

industriele-vloer

Laat ons uw nieuwe vloeren plaatsen

Bent u klaar om in uw magazijn naadloze industriële vloerbekleding te laten plaatsen? Contacteer ons, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en maken we een vrijblijvende offerte. Als u toch liever een alternatief zoekt, raden we u aan eens te kijken naar onze PVC- vloerbekledingen. U bent vrij om ons vragen te stellen en in overleg te gaan. Samen kijken we wat de beste oplossing voor uw magazijn is voor we de vloerbekleding zorgvuldig plaatsen. U bereikt ons op +323 877 13 34 of via info@sempol-products.be.

Vraag hier uw offerte aan

Vloer & muurbekledingen

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid