Duurzaam en veilig
Geschikt voor cleanroom
Onderhoudsvriendelijk
industriele-vloer

Home | PVC-vloerbekleding plaatsen

PVC-vloerbekleding plaatsen

voor de farmaceutische industrie

Wilt u een nieuwe vloer leggen en denkt u eraan om PVC-vloerbekleding te plaatsen? We heten u graag welkom bij Sempol Products. Wij zijn specialist in het plaatsen van vloerbekleding bij bedrijven en apothekers, in productiezones, labo’s en magazijnen. Vanuit Aartselaar plaatsen wij in bedrijven doorheen heel België PVC-vloerbekleding.

Onze projecten

Uw PVC-vloerbekleding door ons laten plaatsen

PVC-vloeren zijn populair omdat ze vele voordelen bieden. Zo zijn ze ontzettend onderhoudsvriendelijk, zijn ze geschikt voor vloerverwarming en werken ze geluiddempend. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs. Bovendien zijn PVC- vloeren heel duurzaam, sterk en gemakkelijk te recycleren. Dit alles zorgt voor een grote veelzijdigheid. Onze PVC-vloerbekleding plaatsen we met veel zorg en een hoge afwerkingsgraad.

Wij zijn specialist in het plaatsen van vloerbekleding voor de farmaceutische industrie. Daarnaast komen we graag op uw bedrijf vloerbekleding voor uw productiezones plaatsen.

industriele-vloer

Contacteer ons voor uw offerte

Als u een PVC-vloerbekleding wilt laten plaatsen, is er maar één adres: het onze! Wij zijn ook ervaren in het plaatsen van epoxybekledingen. Welke vloer u ook kiest, wij plaatsen met zorg en oog voor detail. Contacteer ons voor een offerte. U  kunt ons bereiken via info@sempol-products.be. Of op ons telefoonnummer: +323 877 13 34. We kijken er naar uit om uw duurzame vloer te plaatsen.

Vraag hier uw offerte aan

Vloer & muurbekledingen

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid