Duurzaam en veilig
Geschikt voor cleanroom
Onderhoudsvriendelijk
industriele-vloer

Home | Labo vloerbekleding plaatsen

Voor een labo vloerbekleding laten plaatsen

voor de farmaceutische industrie

Wilt u in uw labo vloerbekleding laten plaatsen? Wij bij Sempol Products in Aartselaar helpen u graag verder. Wij zijn professionals in het plaatsen van epoxyvloeren, als u het ons vraagt de ideale vloerbedekking voor labo’s. U leest hieronder meer over de voordelen van epoxy en waarom u het best voor deze vloerbekleding kiest in uw labo.

Onze projecten

De voordelen voor uw labo van de vloerbekleding die wij plaatsen

Epoxyvloeren zijn ontzettend veelzijdig. Ze zijn volledig naadloos, waardoor ze gemakkelijk zijn in onderhuid en dus om hygiënisch te houden. Daarbovenop zijn ze enorm duurzaam en veilig: vanwege de stroeve ondergrond glijdt u niet uit op onze naadloze industrievloeren. Ze zijn volledig waterdicht en slijtvast, waardoor ze zich perfect lenen tot een werkomgeving binnen bijvoorbeeld de farmaceutische industrie.

U kan erop morsen zonder blijvende schade. Als u in uw labo dé ideale vloerbekleding wilt laten plaatsen, kiest u voor onze slijtvaste antislipvloeren. Onze vloeren zijn niet enkel geschikt voor labo’s. Onze vloerbekleding in een magazijn plaatsen is zeker en vast een goed idee.

industriele-vloer

Vraag uw offerte nu aan

Bent u klaar om in uw labo een hygiënische vloerbekleding van epoxy te laten plaatsen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte. Zit u nog met vragen over onze vloerbekleding? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kan ons bereiken via info@sempol-products.be. Of als u liever belt, kan dat op het telefoonnummer: +323 877 13 34. We horen graag van u!

Vraag hier uw offerte aan

Vloer & muurbekledingen

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid